Ροή ειδήσεων

Learn@Home: Κόμβος μάθησης από το YouTube

Learn@Home: Κόμβος μάθησης από το YouTube

Το YouTube δημιούργησε έναν προσωρινό κόμβο με τίτλο «Μάθηση στο σπίτι» (Learn @ Home) που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, με σκοπό να τους βοηθήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του κορονοϊού.

«Καθώς κλείνουν τα σχολεία σε όλο τον κόσμο και τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μάθηση θα συνεχιστεί. Συνεργαζόμαστε λοιπόν με εκπαιδευτικούς για να προσφέρουμε στους γονείς και τις οικογένειες, διδακτική ύλη αλλά και δραστηριότητες για εκείνους και τα παιδιά τους. Αυτό το υλικό δεν αποσκοπεί στην αντικατάσταση των εκπαιδευτικών, αλλά στην συμπλήρωση της διδασκαλίας» αναφέρει στην σελίδα του το YouTube.

Ο κόμβος παραπέμπει τους χρήστες σε άλλα εκπαιδευτικά κανάλια του YouTube, ανάλογα με την θεματική τους και την ηλικία των μαθητών, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο και φτάνοντας έως και το λύκειο.

Το Learn @ Home είναι διαθέσιμο στα αγγλικά και σε λίγες μέρες, θα είναι και στα ιταλικά, τα γαλλικά, τα κορεατικά, τα ισπανικά, τα ιαπωνικά και σύντομα και σε άλλες γλώσσες.

 

www.ert.gr

Check Also

Έρευνα: Πώς μολύνει τα κύτταρα ο SARS-CoV-2 και γιατί η παραλλαγή Δέλτα είναι τόσο μεταδοτική

Μετά από 19 μήνες εργασίας και δεκαετίες προηγούμενων ερευνών πάνω στους κορoνοϊούς, έχουμε πλέον στην …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *