Χ.Καστανίδης: Δεν τίθεται θέμα μελλοντικής συνεργασίας με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Χ.Καστανίδης: Δεν τίθεται θέμα μελλοντικής συνεργασίας με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Με ενδιαφέρει η πορεία της παράταξης η οποία πρέπει να γίνει ξανά ισχυρή, αποτελεσματική και μία από τις ηγεμονεύουσες δυνάμεις της χώρας με σταθερά και ασφαλή βήματα προς το μέλλον επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης. Μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση με τη Λία Λάππα ο πρώην υπουργός τόνισε

Με ενδιαφέρει η πορεία της παράταξης η οποία πρέπει να γίνει ξανά ισχυρή, αποτελεσματική και μία από τις ηγεμονεύουσες δυνάμεις της χώρας με σταθερά και ασφαλή βήματα προς το μέλλον επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης.

Μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση με τη Λία Λάππα ο πρώην υπουργός τόνισε παράλληλα ότι η παράταξη θα πρέπει να έχει μία πολύ συγκεκριμένη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, δηλαδή μια ταυτότητα ενός εκπροσώπου πολιτικού φορέα  των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Όπως επεσήμανε αυτό που χρειάζεται είναι δείξουμε ξανά στον κόσμο τι πρέπει να περιμένει από εμάς και έναν ορίζοντα βιώσιμων προσδοκιών. Όπως είπε θα χρειαστεί να ξανά ορίσουμε και να εμβαθύνουμε την δημοκρατία, η οποία σήμερα έχει τεράστια προβλήματα. Το βάθος της δημοκρατίας έχει σχέση με την δυναμική υπεράσπισης από τους πολίτες του δημοσίου συμφέροντος. Θα χρειαστεί την αντιπροσωπευτική δημοκρατία να την αναζωογονήσουμε και να την κάνουμε μία σφύζουσα δημοκρατία πιο συμμετοχική.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα μελλοντικής συνεργασίας με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τόνισε ένα κόμμα το οποίο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να οδηγήσει τη χώρα σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον δεν ανασυγκροτείται όταν λέει τι θα κάνει  με τους άλλους αλλά όταν λέει τι θα κάνει το ίδιο το κόμμα. Εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε την παράταξη, να δώσουμε προοπτική στην οικονομική ανάπτυξη με οικονομική δικαιοσύνη και αυτό γιατί θέλουμε να το κάνουμε εμείς και όχι γιατί σκεφτόμαστε συμμαχίες

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν