«Χρυσή» η Μίτσελ στην ποδηλασία πίστας

«Χρυσή» η Μίτσελ στην ποδηλασία πίστας

Η Κέλσι Μίτσελ από τον Καναδά, αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία πίστας γυναικών, κατηγορίας σπριντ, νικώντας στον τελικό την Ουκρανή Ολένα Σταρίκοβα που απονεμήθηκε με το ασημένιο μετάλλιο. Η Μίτσελ στην πρώτη κούρσα τερμάτισε σε 10.906, με την Σταρίκοβα να τερματίζει +0.061 πιο πίσω, ενώ στη δεύτερη, τερμάτισε σε 10.995, αφήνοντας ξανά πίσω την Ουκρανή

Η Κέλσι Μίτσελ από τον Καναδά, αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία πίστας γυναικών, κατηγορίας σπριντ, νικώντας στον τελικό την Ουκρανή Ολένα Σταρίκοβα που απονεμήθηκε με το ασημένιο μετάλλιο.

Η Μίτσελ στην πρώτη κούρσα τερμάτισε σε 10.906, με την Σταρίκοβα να τερματίζει +0.061 πιο πίσω, ενώ στη δεύτερη, τερμάτισε σε 10.995, αφήνοντας ξανά πίσω την Ουκρανή κατά +0.064.

Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Λι Βάι Ζε από το Χονγκ Κονγκ, που επεβλήθη στον μικρό τελικό της Γερμανίδας Έμμα Χινζ.

Στην πρώτη κούρσα η Χινζ έμεινε κατά +0.964 δεύτερα πιο πίσω, ενώ στη δεύτερη κατά +0.233.

Για τον Καναδά αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημα στους φετινούς Αγώνες, ενώ για τις Ουκρανία και Χονγκ Κονγκ ήταν το πρώτο μετάλλιο στο σύνολο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν