«Φάσμα»: Έρευνα για την ευθανασία και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην αγροτική παραγωγή

«Φάσμα»: Έρευνα για την ευθανασία και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην αγροτική παραγωγή

Μια συγκλονιστική έρευνα για την ευθανασία, καθώς και νέα στοιχεία για το πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή την αγροτική παραγωγή, παρουσιάζει η εκπομπή «Φάσμα», που θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στις 23:00. Η Κατερίνα Αντωνοπούλου παρουσιάζει πέντε ιστορίες από ολόκληρο τον κόσμο καθώς και τους πρωταγωνιστές τους. Μιλούν στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τα όρια της αγάπης και του σεβασμού στη ζωή, καθώς

Screenshot_98

Μια συγκλονιστική έρευνα για την ευθανασία, καθώς και νέα στοιχεία για το πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή την αγροτική παραγωγή, παρουσιάζει η εκπομπή «Φάσμα», που θα μεταδοθεί από το ΕΡΤNEWS, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στις 23:00.

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου παρουσιάζει πέντε ιστορίες από ολόκληρο τον κόσμο καθώς και τους πρωταγωνιστές τους. Μιλούν στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τα όρια της αγάπης και του σεβασμού στη ζωή, καθώς και για το δικαίωμα ελευθερίας στην επιλογή ενός αξιοπρεπούς τέλους.

Πώς επηρεάζει η κλιματική κρίση το χωράφι; Η Ελβίρα Κρίθαρη ταξιδεύει στην Πελοπόννησο και συζητά με παραγωγούς, γεωπόνους και ειδικούς για το πώς η κλιματική αλλαγή έχει συνέπειες και στην αγροτική παραγωγή.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε δεύτερη Δευτέρα από το ΕΡΤNEWS στις 23:00 και στις 23:45 από την ΕΡΤ1.

Παρουσίαση-έρευνα: Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη, Γιάννης Παπαδόπουλος
Αρχισυνταξία: Τιτίκα Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρεμούνδος
Διεύθυνση παραγωγής: Περικλής Παπαδημητρίου 

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν