Υπέκυψε στις διεθνείς πιέσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και εμβολιάστηκε

Υπέκυψε στις διεθνείς πιέσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και εμβολιάστηκε

Πριν λίγο μέσα από την ΕΡΤ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί καθώς στο μεγάλο αυτό τουρνουά της Αυστραλίας, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με κάποιο από τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας. “Οι κανόνες

Πριν λίγο μέσα από την ΕΡΤ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί καθώς στο μεγάλο αυτό τουρνουά της Αυστραλίας, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με κάποιο από τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

“Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία” είχε αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφος από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση το ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν