Τρία νέα κρούσματα στον Απόλλωνα, πέντε στον ΠΑΟΚ

Τρία νέα κρούσματα στον Απόλλωνα, πέντε στον ΠΑΟΚ

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί και τις ομάδες της Super League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ να βρίσκουν νέα κρούσματα στις «τάξεις» τους. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» που αυτόν τον μήνα ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τον ιό, βρήκαν τρία νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες με τον ΟΦΗ (13η αγωνιστική), τον Παναθηναϊκό (14η αγωνιστική) και με

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί και τις ομάδες της Super League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ να βρίσκουν νέα κρούσματα στις «τάξεις» τους.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» που αυτόν τον μήνα ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τον ιό, βρήκαν τρία νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες με τον ΟΦΗ (13η αγωνιστική), τον Παναθηναϊκό (14η αγωνιστική) και με το Βόλο (15η αγωνιστική).

Όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη (29/12) ο Απόλλων Σμύρνης στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα με τα δυο εξ αυτών να αφορούν ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ, οι οποίοι έχουν ήδη απομονωθεί

Με τη σειρά του ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πέντε θετικά κρούσματα. Από τους πέντε, οι τέσσερις είναι ποδοσφαιριστές και ένας του τεχνικού επιτελείου. Με βάση τα υψηλά ποσοστά των τελευταίων ημερών στη διάδοση της νόσου, αλλά και μετά τα κρούσματα που ανιχνεύτηκαν στο «Δικέφαλο του Βορρά», οι έλεγχοι θα είναι από δω και στο εξής διαδοχικοί και καθημερινοί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν