Το πιο επιτυχημένο πρόσωπο της Κεντροαριστεράς ο Χάρης Δουκας λεει αυτό που ζητάει ο κόσμος και οχι οι μηχανισμοί . Εκλογες τωρα !

Το πιο επιτυχημένο πρόσωπο της Κεντροαριστεράς ο Χάρης Δουκας λεει αυτό που ζητάει ο κόσμος και οχι οι μηχανισμοί . Εκλογες τωρα !

  Εκ του αποτελέσματος  – ήταν αυτος που σημείωσε την πιο εμφατική νίκη για την κεντροαριστερά τους τελευταίους μήνες- έριξε το γάντι  και ζήτησε αυτό που συζητάει ο κάθε κεντροαριστερος πολίτης . Εκλογες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποφασίσει η βάση του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, για την επόμενη ημέρα .  O Χάρης

 

Εκ του αποτελέσματος  – ήταν αυτος που σημείωσε την πιο εμφατική νίκη για την κεντροαριστερά τους τελευταίους μήνες- έριξε το γάντι  και ζήτησε αυτό που συζητάει ο κάθε κεντροαριστερος πολίτης . Εκλογες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποφασίσει η βάση του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, για την επόμενη ημέρα . 

O Χάρης Δούκας δηλώνει παρουσία στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠαΣοΚ, ζητά άμεση προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες λέγοντας ότι πρέπει να δώσουμε τον λόγο στη βάση του ΠαΣοΚ και ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έστειλε σαφές μήνυμα «ότι η ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης δεν πρέπει να χαθεί και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις».

Ο δήμαρχος Αθηναίων απέφυγε να απαντήσει στο αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, επιλέγοντας να μην ανοίξει ευθέως τα χαρτιά του, επισημαίνοντας ότι «αυτή την ώρα προέχει να συμφωνήσουμε και να χαράξουμε τον οδικό χάρτη των αλλαγών που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κρατάει για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του για τον δικό του ρόλο αν δρομολογηθεί διαδικασία, λέγοντας ότι προέχει ο οδικός χάρτης των αλλαγών.

Στο πολιτικό συμβούλιο του ΠαΣοΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης

O Nίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να  μιλήσει  την Δευτέρα στο δελτίο ειδήσεων της  ΕΡΤ,- γιατί δεν περίμενε την Τετάρτη τα κομματικά του όργανα –  που θα είναι η πρώτη φορά που θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ μετά τις ευρωεκλογές και μετά την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκε από στελέχη.

Την Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο πρόκειται να γίνει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ανάλογα με την εξέλιξη. Ζητούμενο είναι να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας. Κάποια στελέχη προτείνουν την συμβιβαστική λύση οι εσωκομματικές διαδικασίες να δρομολογηθούν προς τα τέλη του χρόνου.

Ο οδικός χάρτης που θα ακολουθηθεί αναμένεται να παρουσιαστεί στην Κεντρική Επιτροπή στο τέλος Ιουνίου.

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos