Το Πεκίνο προωθεί την ανάπτυξη έξυπνων ορυχείων

Το Πεκίνο προωθεί την ανάπτυξη έξυπνων ορυχείων

Το Πεκίνο ασκεί πιέσεις για την ανάπτυξη έξυπνων ορυχείων, σε μία προσπάθεια βελτίωσης της ασφάλειας στη διαδικασία της παραγωγής, σύμφωνα με μία συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (18/09) για την προώθηση της ασφάλειας στον τομέα. Η Κίνα λαμβάνει σειρά από μέτρα για τη βελτίωση της ανάπτυξης των έξυπνων ορυχείων, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πεκίνου,

mining-excavator-1736293_1280

Το Πεκίνο ασκεί πιέσεις για την ανάπτυξη έξυπνων ορυχείων, σε μία προσπάθεια βελτίωσης της ασφάλειας στη διαδικασία της παραγωγής, σύμφωνα με μία συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες (18/09) για την προώθηση της ασφάλειας στον τομέα.

Η Κίνα λαμβάνει σειρά από μέτρα για τη βελτίωση της ανάπτυξης των έξυπνων ορυχείων, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πεκίνου, όπως δήλωσε ο Σουν Κινγκούο, αξιωματούχος της Εθνικής Διεύθυνσης Ασφάλειας των Ορυχείων (NMSA) στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, υπάρχουν 730 ορυχεία άνθρακα στην Κίνα τα οποία είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία έξυπνης λειτουργίας, ενώ ο συνολικός αριθμός των διατάξεων εξοπλισμού έξυπνης λειτουργίας έχει αυξηθεί στις 1400.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos