Τούχελ: «Παίξαμε με την φωτιά, κάναμε αδιανόητα λάθη»

Τούχελ: «Παίξαμε με την φωτιά, κάναμε αδιανόητα λάθη»

Η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Τότεναμ και εν τέλει προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρούντιγκερ. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως έκανε αδιανόητα λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο

Η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Τότεναμ και εν τέλει προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρούντιγκερ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως έκανε αδιανόητα λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

«Αρχίσαμε καλά το ματς, είχαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε στο σκορ. Αλλά έχω την αίσθηση ότι παίξαμε με την φωτιά, καθώς δεχθήκαμε ευκαιρίες κάνοντας ανόητα λάθη και δείχνοντας αδεξιότητα».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε», πρόσθεσε:

«Εχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έγινε το ίδιο. Ημασταν τυχεροί που δεν καταλογίσθηκε σε βάρος μας πέναλτι και είχαμε ευνοϊκές αποφάσεις από το VAR. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό, εάν θέλουμε πραγματικά να αξίζουμε τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό παίζουμε για την Τσέλσι και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Μπορούμε πολύ καλύτερα, μπορούμε να κλείσουμε πολύ καλύτερα τους χώρους, μπορούμε να αμυνθούμε καλύτερα ατομικά, μπορούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη, μπορούμε καλύτερα σε όλους τους τομείς».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν