Τουρκικές μίζες στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης: Έφοδος του FBI

Τουρκικές μίζες στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης: Έφοδος του FBI

Το FBI ερευνά την προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς το 2021 για διαφθορά σχετικά με το εάν συνωμότησαν με την τουρκική κυβέρνηση για να λάβουν παράνομες δωρεές. Ο Άνταμς ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη συνάντηση με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, όταν του έκανε έφοδο στο σπίτι το

Το FBI ερευνά την προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς το 2021 για διαφθορά σχετικά με το εάν συνωμότησαν με την τουρκική κυβέρνηση για να λάβουν παράνομες δωρεές.

Ο Άνταμς ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη συνάντηση με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, όταν του έκανε έφοδο στο σπίτι το FBI. Ο Άνταμς ακύρωσε απότομα τη συνάντησή του και πέταξε πίσω στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους New York Times, η εκστρατεία του Adams για το 2021 βρίσκεται τώρα υπό έρευνα.

«Οι ερευνητές προσπάθησαν επίσης να μάθουν περισσότερα για την πιθανή εμπλοκή μιας κατασκευαστικής εταιρείας στο Μπρούκλιν με δεσμούς με την Τουρκία, καθώς και ενός μικρού πανεπιστημίου στην Ουάσιγκτον, DC, που έχει επίσης δεσμούς με τη χώρα και τον κ. Άνταμς (NYT)».

Οι πράκτορες κατέσχεσαν πολλά iPhone και δύο φορητούς υπολογιστές, καθώς και «φάκελο Manila με την ένδειξη Eric Adams» και επτά «συνεισφορές καρτών».

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos