Τζόκοβιτς: Συνεδριάζει εκτάκτως το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας για «ενδιάμεση» βίζα

Τζόκοβιτς: Συνεδριάζει εκτάκτως το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας για «ενδιάμεση» βίζα

Το “πράσινο φως” για την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης, με την απόφασή του να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα. Το θρίλερ ωστόσο, συνεχίζεται, μόλις τρεις μέρες πριν την έναρξη του Australian Open. Συγκεκριμένα, συνεδριάζει εκτάκτως το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας μετά από αίτημα των συνηγόρων του Νόβακ Τζόκοβιτς, ώστε

Το “πράσινο φως” για την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης, με την απόφασή του να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα. Το θρίλερ ωστόσο, συνεχίζεται, μόλις τρεις μέρες πριν την έναρξη του Australian Open.

Συγκεκριμένα, συνεδριάζει εκτάκτως το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας μετά από αίτημα των συνηγόρων του Νόβακ Τζόκοβιτς, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open με την λεγόμενη ενδιάμεση βίζα, μέχρι να υπάρχει τελική απόφαση.

Αντίθετα με ότι περίμεναν πολλοί, ο αθλητής θα παραμείνει στο σπίτι που έχει νοικιάσει και όχι στο κέντρο κράτησης παράτυπων μεταναστών και αύριο θα ανακριθεί από την αστυνομία συνόρων.

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν