ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΓΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ …

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΓΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ …

Στην πολιτική επικαιρότητα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου αναφέρθηκε μιλώντας στο ΝΕΤ 24 ο υποψήφιος περιφερειαρχης  Αττικής Γιάννης Σγουρός . Χρησιμοποιωντας την μεγάλη πολιτική του εμπειρία ο Γιάννης Σγουρός έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις,  με αφορμή τα πολιτικά στελέχη ,  που συμμετέχουν στα πολιτικά πάνελ . ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Οι δηλώσεις στην Τηλεόραση είναι

Στην πολιτική επικαιρότητα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου αναφέρθηκε μιλώντας στο ΝΕΤ 24 ο υποψήφιος περιφερειαρχης  Αττικής Γιάννης Σγουρός .

Χρησιμοποιωντας την μεγάλη πολιτική του εμπειρία ο Γιάννης Σγουρός έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις,  με αφορμή τα πολιτικά στελέχη ,  που συμμετέχουν στα πολιτικά πάνελ .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;
VIDEO

https://vm.tiktok.com/ZGJxHD8PN/

Στο μεταξύ  στην απώλεια του Θεόδωρου Παγκαλου αναφέρθηκε ο Γιάννης Σγουρός λέγοντας ”

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετώ τον φίλο Θόδωρο Πάγκαλο, έναν ευπατρίδη της πολιτικής, έναν ευφυή άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία στη μεταπολιτευτική Ελλάδα.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος στη συνεργασία μας, τόσο στη Νομαρχία Αθηνών όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, ήταν πάντα δίπλα μας συμβάλλοντας δημιουργικά στην επίτευξη των αναγκαίων λύσεων.
Υπηρέτησε τη Δημοκρατική, Προοδευτική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ με όλες του τις δυνάμεις, με την αλήθεια των λόγων και τη δύναμη των έργων του, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos