Τα μεγάλα ερωτήματα της δολοφονίας της Καρολαιν.

 

Ένα κοριτσάκι με ένα μωρό στην αγκαλιά που το φρόντιζε συνέχεια και δεν το εγκατέλειπε ποτέ. Αυτή ήταν η Καρολαιν που έχασε την ζωή της μαρτυρικά με πνιγμό η στραγγαλισμό, από τον άνδρα της .
Κανείς δεν θα μπορούσε καν να διανοηθεί πως θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι άλλο από όσα ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φριχτό έγκλημα, ότι δηλαδή είχε σηκώσει νωρίτερα χέρι στο μωρό της.
Ο δολοφόνος πριν το φονικό, στην καθημερινότητά του και μετά, πριν ομολογήσει το έγκλημα, ήταν ένα αίνιγμα για τους γείτονές του και πάντα απόμακρος.
Το κορίτσι περνούσε όλη τη μέρα με το μωρό της στο σπίτι και σπάνια εμφανίζονταν εκεί δικοί της άνθρωποι. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ κι εκείνη απέφευγε να μιλά για τη σχέση της με τον συζυγο . Ο δράστης, μέσα σε διάστημα 40 ημερών, έφτιαξε και υποστήριξε τρεις εκδοχές.

 

 

ΣΚΙΤΣΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΟΥΣΚΑΣ

 

Η πρώτη, που στήριζε με ψυχραιμία και μεθοδικότητα για 37 ημέρες, ήταν η εκδοχή της ληστείας μετά φόνου.
Η δεύτερη ήταν η δολοφονία εν βρασμώ ψυχής.
Και η τρίτη αυτή που υποδύεται το ρόλο του φοβισμένου πατέρα, μέσω του δεύτερου δικηγόρου του, «Αυτή τη στιγμή την επιμέλεια και τη γονική μέριμνα την έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Προσεχώς ενδεχομένως να αλλάξει αυτεπαγγέλτως αυτό από την εισαγγελία ανηλίκων. Το παιδί δεν είναι μετέωρο, είναι με τους γονείς του Μπάμπη. Ο ίδιος δεν έχει ρωτήσει ποτέ τι θα συμβεί με εκείνον. Αυτό που ρωτάει και είναι η μεγάλη του μέριμνα, είναι το παιδί και τι θα γίνει με αυτό. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι ευάλωτος γιατί πιστεύει ότι θα χάσει το παιδί και αυτό θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια. Έχει τρομοκρατηθεί, του έχει δημιουργηθεί φοβία με αυτά που ακούει». Η δήλωσή του έγινε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open την Κυριακή 20/6/2021.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέκριναν τον δολοφόνο μετά τη σύλληψή του, τον χαρακτήρισαν όχι τυχαίο και με μεγάλη αυτοκυριαρχία.
Μετά από έξι και πλέον ώρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, στον 11 όροφο της ΓΑΔΑ ο ίδιος παραδέχτηκε κάτι που οι ίδιοι λένε, ότι γνώριζαν σχεδόν από την πρώτη στιγμή.
Επί μέρες τα ΜΜΕ έστηναν ένα σκηνικό με Αλβανούς , Γεωργιανούς και άλλους υποτιθέμενους δράστες .
Υπήρχαν σοβαροί αστυνομικοί στην ΕΛΑΣ που έψαχναν το κέντρο των διαρροών Ακόμα και σήμερα αυτό δεν έχει εντοπιστεί .

Η διαρροή του ημερολογίου της κοπέλας προκαλεί αντιδράσεις για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το ημερολόγιο ήταν εξαρχής στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ. και φυσικά αξιοποιήθηκε από τους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.
Μόλις η δικογραφία «εξήχθη» από τη ΓΑΔΑ κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία, αλλά και στην υπεράσπιση του δολοφόνου.
Η διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν είναι παραπάνω από προφανές πως εξυπηρετούσε μια δικονομική τακτική, την κατασκευή ενός αφηγήματος που θα στηρίζει το έγκλημα ως «εν βρασμώ ψυχής».

Το σκεπτικό για την «ιστορία με τους ληστές», το πήρε ο Αναγνωστόπουλος από ένα πραγματικό γεγονός: την εισβολή ληστών στο σπίτι του εκπαιδευτή και συναδέλφου του στα ελικόπτερα, στις 17 Ιουλίου του 2018, στο Αλεποχώρι.
Ο δολοφόνος προσελήφθη αμέσως μετά το λύκειο στην εταιρία ελικοπτέρων, όπου τον εκπαίδευσαν και τον έστειλαν στην Αγγλία για επιπλέον σπουδές.
“Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με καταγγελίες για δύο πολιτικά πρόσωπα που διατηρούσαν στενή σχέση με τον πιλότο, προφανώς λόγω του επαγγέλματος. Οπωσδήποτε το να χρησιμοποιήσει κάποιος ελικόπτερο, πληρώνοντας το από την τσέπη του, δεν είναι επιλήψιμο. Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά, πρέπει να δικαιολογηθεί διαφορετικά
.Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για φήμες, θα πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις για να μην παίρνει η μπάλα το σύνολο του πολιτικού συστήματος .
Ο νοών νοειτω …..Πηγή

Check Also

Ανησυχία για εκτόξευση των νοσηλειών

Ανησυχητική κρίνουν οι επιστήμονες την αύξηση στον αριθμό των εισαγωγών στα νοσοκομεία, οι οποίες μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *