Συσκέψεις αγροτών στα μπλόκα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Συσκέψεις αγροτών στα μπλόκα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Με τις μηχανές αναμμένες στα τρακτέρ βρίσκονται οι αγρότες και περιμένουν να πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις των μπλόκων προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους μετά και τα νέα μέτρα στήριξης που τους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνάντησή τους. Από τη μία πλευρά οι αγρότες δείχνουν πως θα κλιμακώσουν τη στάση τους και

Με τις μηχανές αναμμένες στα τρακτέρ βρίσκονται οι αγρότες και περιμένουν να πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις των μπλόκων προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους μετά και τα νέα μέτρα στήριξης που τους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνάντησή τους.

Από τη μία πλευρά οι αγρότες δείχνουν πως θα κλιμακώσουν τη στάση τους και από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια, τονίζοντας τη σημασία των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Η κρίσιμη πανελλαδική συνεδρίαση των αγροτών θα γίνει αύριο Πέμπτη στον Παλαμά της Καρδίτσας με εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα και εκεί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στον Πλατύκαμπο, όπου θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση από τα μέλη της επιτροπής που βρέθηκαν στην Αθήνα. Σε δηλώσεις του πάντως, χθες, το μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, σημείωσε: «Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες».

«Χθες στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν δόθηκαν λύσεις», δήλωσε  μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της 15μελούς επιτροπής των αγροτών στη Θεσσαλία κ. Τζέλλας και πρόσθεσε πως οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με κάθοδο στην Αθήνα και κλείσιμο των Εθνικών Οδών.

«Νομίζω ότι όποιος διαβάσει τα αιτήματα που καταθέσαμε και τις απαντήσεις της κυβέρνησης δεν μπορεί να βγάλει κάτι θετικό, πέρα από το ρεύμα, το οποίο δεν ισχύει για όλους τους αγρότες», είπε αρχικά.

 

Πηγή

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos