Συνεχίζεται ο παγκόσμιος εθελοντικός καθαρισμός των ακτών

Συνεχίζεται ο παγκόσμιος εθελοντικός καθαρισμός των ακτών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και ολοκληρώνεται στις 16 Νοεμβρίου 2023 η καμπάνια του παγκόσμιου εθελοντικού καθαρισμού των ακτών, που ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα για 33η χρονιά η  Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA  είναι ο Εθνικός Συντονιστής. Η καμπάνια του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, οργανώνεται από την ΜΚΟ Ocean Conservancy και είναι

HELMEPA

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και ολοκληρώνεται στις 16 Νοεμβρίου 2023 η καμπάνια του παγκόσμιου εθελοντικού καθαρισμού των ακτών, που ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στην Ελλάδα για 33η χρονιά η  Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA  είναι ο Εθνικός Συντονιστής. Η καμπάνια του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, οργανώνεται από την ΜΚΟ Ocean Conservancy και είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός του είδους, με περισσότερους από 17 εκατομμύρια εθελοντές παγκοσμίως. Μετά τη λήξη της καμπάνιας τα απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί, καταγράφονται ανά είδος και δημοσιοποιείται ο σχετικός απολογισμός.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos