Στα χέρια του Δήμου Ελευσίνας η «Όαση» το μεγαλύτερο πολυθεματικό πάρκο με 20.543,00 τ.μ.

Στα χέρια του Δήμου Ελευσίνας η «Όαση» το μεγαλύτερο πολυθεματικό πάρκο με 20.543,00 τ.μ.

Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς από τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και η Όαση (ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας) ανήκει πλέον στον Δήμο Ελευσίνας. Πρόκειται για μία έκταση 20,5 στρεμμάτων, στην περιοχή του Αεροδρομίου, στην οποία σχεδιάζεται να δημιουργηθεί το πρώτο και μεγαλύτερο πολυθεματικό πάρκο της Ελευσίνας. Μέσω της παραπάνω αγοράς και συνδυαστικά με έργα υποδομής τα

oasis-768x576

Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς από τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και η Όαση (ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας) ανήκει πλέον στον Δήμο Ελευσίνας. Πρόκειται για μία έκταση 20,5 στρεμμάτων, στην περιοχή του Αεροδρομίου, στην οποία σχεδιάζεται να δημιουργηθεί το πρώτο και μεγαλύτερο πολυθεματικό πάρκο της Ελευσίνας.

Μέσω της παραπάνω αγοράς και συνδυαστικά με έργα υποδομής τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ή/και δρομολογούνται, όπως ενδεικτικά, οι διανοίξεις δρόμων, η κατασκευή πεζοδρομίων κ.α., αναβαθμίζεται σταδιακά το σύνολο της περιοχής, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Με την ανάπλαση της Όασης, ο Δήμος Ελευσίνας πρόκειται να αποκτήσει το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της πόλης, έναν μεγάλο χώρο πρασίνου, αθλοπαιδιών και παιδικών χαρών, ο οποίος θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους επισκέπτες.

Σχετική είδηση: Μία «Όαση» στην Ελευσίνα – Ανάπλαση για το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής με 20.543,00 τ.μ.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos