Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε αποφασισμένος να φθάσει στην κορυφή του τουρνουά του Ρότερνταμ. Πανέτοιμος εν όψει της «μάχης» με φόντο τον όγδοο τίτλο της καριέρας του ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νούμερο 7 στον κόσμο και νούμερο 1 στο ταμπλό), όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα που έδωσε με τον Γίρι Λεχέτσκα για τα

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε αποφασισμένος να φθάσει στην κορυφή του τουρνουά του Ρότερνταμ.

Πανέτοιμος εν όψει της «μάχης» με φόντο τον όγδοο τίτλο της καριέρας του ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νούμερο 7 στον κόσμο και νούμερο 1 στο ταμπλό), όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα που έδωσε με τον Γίρι Λεχέτσκα για τα ημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ.

«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο 23άχρονος και συμπλήρωσε:

«Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να διατηρήσει αυτό το επίπεδο έντασης, κάνοντας αυτό το παιχνίδι και σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα.

Το σερβίς του που είναι μεγάλο όπλο και η πρώτη μπάλα που μπορεί και διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά, βρίσκοντας τις γωνίες του γηπέδου.

Δεν είχαμε πολλές εναλλαγές μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ απότομο ματς.

Το στυλ παιχνιδιού του έχει πολύ να κάνει με τη χώρα από την οποία προέρχεται και η μεγαλύτερη δυσκολία σήμερα ήταν να ανταπεξέλθω και να προσαρμοστώ σ’ αυτό το απότομο παιχνίδι του».

Ο Τσιτσιπάς μετρά επτά ήττες σε τελικούς τουρνουά: «Όχι, δεν με αγχώνει το γεγονός αυτό.

Οι τελικοί με ενθουσιάζουν, είναι ένα πολύ ωραίο σκέλος σε κάθε τουρνουά».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν