Σκληρή μάχη στο δήμο Χαλανδρίου για τον δεύτερο γύρο

Σκληρή μάχη στο δήμο Χαλανδρίου για τον δεύτερο γύρο

  Σκληρή είναι η μάχη που δίνεται στον Δήμο Χαλανδρίου για το δίδυμο που θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο νυν δήμαρχος Σίμος Ρούσσος από τη άλλη ο πολιτικός μηχανικός Μάνος Κρανίδης, ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας και η Κρίστη Αγαπητού. Ο κ. Κρανίδης ήταν ο μόνος από τους τέσσερις υποψήφιους

 

Σκληρή είναι η μάχη που δίνεται στον Δήμο Χαλανδρίου για το δίδυμο που θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο νυν δήμαρχος Σίμος Ρούσσος από τη άλλη ο πολιτικός μηχανικός Μάνος Κρανίδης, ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας και η Κρίστη Αγαπητού.

Ο κ. Κρανίδης ήταν ο μόνος από τους τέσσερις υποψήφιους που επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς στοχεύει όπως σημειώνει ο ίδιος, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Χαλάνδρι.

Μάλιστα υπόσχεται ότι θα θεσπίσει μια εκπτωτική κάρτα την οποία θα διανείμει στους πολίτες του δήμου προκειμένου να αγοράζουν σε χαμηλότερες τιμές προϊόντα και υπηρεσίας από καταστήματα της περιοχής, ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσει άμεσα σε μείωση των δημοτικών τελών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατά 20%.

ΠΗΓΗ

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/10100802/skliri-machi-sto-dimo-chalandriou-gia-ton-deftero-gyro

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos