Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτόπουλου

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτόπουλου

«Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την επίσκεψη των Νίκου Παναγιωτόπουλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σήμερα στον Έβρο. Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί πως «ο κ. Μητσοτάκης, στην απέλπιδα προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη

«Όταν η ανικανότητα συναντάει την απόγνωση, τότε έχουμε εικόνες σαν αυτές από την επιθεώρηση των δύο υπουργών στον Έβρο» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την επίσκεψη των Νίκου Παναγιωτόπουλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σήμερα στον Έβρο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί πως «ο κ. Μητσοτάκης, στην απέλπιδα προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν κάψει τη μισή χώρα με άπνοια, δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά σοβαρά εθνικά θέματα, στήνοντας κακόγουστα επικοινωνιακά σόου με πρωταγωνιστές υπουργούς του».

Όπως σημειώνει, «η εικόνα του κ. Χρυσοχοΐδη να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες την ώρα που καίγονται για 5η μέρα τα Βίλια, είναι επιεικώς τραγική. Αλλά δε φταίει ο ίδιος, εντολές του αρχηγού του επιτελικού μπάχαλου εκτελεί». «Να τους χαίρεται και να τον χαίρονται» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.Post Views:
2

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν