ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΤΗΣ LAZARD

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΤΗΣ LAZARD

  Πέρα από τους οικονομικούς οίκους και τις αναβαθμίσεις της Ελλάδας,  υπάρχουν μια σειρά αναφορές που έχουν την δικια τους ξεχωριστή σημασία για την Ελληνική κυβέρνηση από το βαθύ Αμερικανικό κράτος , όπως το εκπροσωπεί η Lazard. Η συγκεκριμένη είναι η ιστορική και μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ ,η οποία ανέκαθεν είχε στενές σχέσεις με

 

Πέρα από τους οικονομικούς οίκους και τις αναβαθμίσεις της Ελλάδας,  υπάρχουν μια σειρά αναφορές που έχουν την δικια τους ξεχωριστή σημασία για την Ελληνική κυβέρνηση από το βαθύ Αμερικανικό κράτος , όπως το εκπροσωπεί η Lazard.

Η συγκεκριμένη είναι η ιστορική και μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ ,η οποία ανέκαθεν είχε στενές σχέσεις με την Ελλάδα.

Η Lazard φέτος γιορτάζει στη Νέα Υόρκη τα 175 χρόνια από την ίδρυσή της και κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της έγιναν πανηγυρικές αναφορές για τις επιτυχίες της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας, όπου η Lazard συμβούλευε την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ο νέος επικεφαλής της Lazard, ο Peter Orszag, είναι στενός συνεργάτης της αμερικανικής κυβέρνησης και του Αμερικανού προέδρου,  με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό .

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos