Σε τεχνητό κώμα μετά από ατύχημα η πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Άμι Πίτερς

Σε τεχνητό κώμα μετά από ατύχημα η πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Άμι Πίτερς

H τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια πίστας στο Μάντισον, Άμι Πίτερς, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ προπονούνταν στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Κάλπε, μια πόλη κοντά στο Αλικάντε. Η Πίτερς προπονούνταν με τη συμπαίκτριά της Κίρστεν Βιλντ και μετά την πτώση -δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη οι

H τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια πίστας στο Μάντισον, Άμι Πίτερς, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ προπονούνταν στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Κάλπε, μια πόλη κοντά στο Αλικάντε.

Η Πίτερς προπονούνταν με τη συμπαίκτριά της Κίρστεν Βιλντ και μετά την πτώση -δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη οι συνθήκες- έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Αλικάντε, όπου χειρουργήθηκε για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τώρα βρίσκεται σε ιατρικό κώμα, όπως ανέφερε με ανακοίνωση η ομάδα της, SD Worx.

«Η Άμι Πίτερς θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα για τις επόμενες ημέρες», σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Όταν οι γιατροί την ξυπνήσουν σε λίγες ημέρες, θα είναι δυνατό να εκτιμηθεί η πιθανή ζημιά. Η οικογένειά της είναι καθ΄ οδόν για το νοσοκομείο Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις για το περιστατικό και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή των εμπλεκομένων».

Η Άμι Πίτερς, η «κόρη της τέχνης» (ο πατέρας της, Πέτερ, έτρεξε ως επαγγελματίας) είναι επίσης πρωταθλήτρια στο δρόμο. Συγκεκριμένα, είχε νικήσει στον αγώνα δρόμου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν