Σε εξέλιξη αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις σε Μόσχα και Ροστόφ – Ρωσικός στρατός κατά Wagner

Σε εξέλιξη αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις σε Μόσχα και Ροστόφ – Ρωσικός στρατός κατά Wagner

Η κατάσταση στην Ρωσία δείχνει να ξεφεύγει , ενώ  δεκάδες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις  βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας μεταξύ αυτών και στην Μόσχα. Μετά τα  μηνύματα και αναγγελίες ενεργειών ,  την κατηγορία για στασιασμό και το μήνυμα του ιδρυτή της στρατιωτικής εταιρείας ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, σήμερα συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε

Η κατάσταση στην Ρωσία δείχνει να ξεφεύγει , ενώ  δεκάδες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις  βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας μεταξύ αυτών και στην Μόσχα.

Μετά τα  μηνύματα και αναγγελίες ενεργειών ,  την κατηγορία για στασιασμό και το μήνυμα του ιδρυτή της στρατιωτικής εταιρείας ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν, σήμερα συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε Μόσχα και Ροστόφ.

 

«Αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες» διεξάγονται στην Μόσχα, δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ρωσίας Σεργκέι Σομπιάνιν, μετά την ανακοίνωση της παραστρατιωτικής οργάνωσης Wagner ότι στασιάζει κατά του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

«Βάσει των πληροφοριών που μας έρχονται, αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μόσχα με στόχο να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας», αναφέρει ο Σομπιάνιν σε μήνυμά του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Η περιφερειακή διοίκηση της Βορόνεζ κάλεσε σήμερα τους κατοίκους να αποφύγουν τον αυτοκινητόδρομο M-4, που συνδέει την πρωτεύουσα Μόσχα με περιοχές της νότιας Ρωσίας οι οποίες γειτονεύουν με την Ουκρανία, διότι κινείται σε αυτόν οχηματοπομπή του στρατού, ώρες μετά την ανταρσία του επικεφαλής της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Βάγκνερ, που διεμήνυσε πως θα διώξει την ηγεσία του γενικού επιτελείου.

 

 

 Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos