Σερέλης: «Θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, κέρδος η συμμετοχή νέων παιδιών»

Σερέλης: «Θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, κέρδος η συμμετοχή νέων παιδιών»

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε σήμερα στο ΟΑΚΑ και ηττήθηκε εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 93-69, μένοντας έτσι εκτός συνέχειας από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των πρασίνων, ενώ παράλληλα, δήλωσε στην ΕΡΤ πως η ομάδα του βρίσκεται

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε σήμερα στο ΟΑΚΑ και ηττήθηκε εύκολα από τον Παναθηναϊκό με 93-69, μένοντας έτσι εκτός συνέχειας από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των πρασίνων, ενώ παράλληλα, δήλωσε στην ΕΡΤ πως η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο νέων παικτών.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στην ΕΡΤ:

 «Θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν πιέσαμε αρκετά τον Παναθηναϊκό, τους επιτρέψαμε να βάλουν 53 πόντους στο ημίχρονο. Μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο γι’ αυτούς. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι στο τέλος πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά. Είναι ένα κέρδος αυτό και έδωσαν πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε δύο παίκτες, σε θέσεις που πονάει η ομάδα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: 

«Σήμερα είχαμε μια δικαιη νίκη του Παναθηναϊκού. Η ομάδα μου δεν αγωνίστηκε όπως θέλαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Οι 53 πόντοι είναι πόλοι στο ΟΑΚΑ για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να σταθεροποιηθουμε και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε παιδιά όπως ο Σπίντζιος και σε αυτό είμαστε χαρούμενοι. Περιμένουμε τη ενίσχυση στη μετά Κάρτερ εποχή. Θέλω να ευχηθώ υγεία. Βλέπουμε ότι ο κορωνοϊος είναι επικίνδυνος και όλες οι ομάδες έχουν κρούσματα. Θέλω να ευχηθώ υγεία και να προσφέρουμε θέαμα στο παρκέ».

Για την πορεία του Λαυρίου δήλωσε:

«Είναι μια ιδανική χρόνια για την ομάδα μου. Φτάνοντας στους τελικούς, στα play in του BCL. Ακόμα και με τις αλλαγές η ομάδα παρέμεινε η ίδια και αυτό μετράει. Ελπίζω να είμαστε περισσότερο υπολογισιμοι και στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Τάισον Κάρτερ είπε:

«Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος ορίζει αυτός την τύχη του. Ο Κάρτερ όρισε την τύχη του και αυτός το κέρδισε. Το μόνο που είπα στον Κάρτερ είναι ότι είναι άλλο το επίπεδο και οι απαιτήσεις. Έχει τις ικανότητες και θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να έφευγε. Αλλά οι καλές εμφανίσεις του Κάρτερ ήρθαν πολύ γρήγορα. Οι Πρώτες ομάδες ρωτούσαν για τον Κάρτερ από τα τέλη του Νοέμβρη. Και ο παίκτης συνέχισε να παίζει όπως πχ στο ματς με τη Μαλαγα. Υπήρξε όντως μια αναστάτωση, δεν είναι λύτρωση που έφυγε, αλλά πλέον πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν