Σήμερα ανακοινώνεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11:30, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου. Οι πληροφορίες φέρνουν τον Κύπριο πρώην Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας

Σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11:30, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου.

Οι πληροφορίες φέρνουν τον Κύπριο πρώην Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, άνθρωπο με επιχειρησιακή εμπειρία λόγω της θέσης του στην Κομισιόν, και τον πρώην αρχηγό ΓΕΑ Ευάγγελο Τουρνά, με 4.000 ώρες πτήσης στην καριέρα του, ως το «δίδυμο» στο νεοσύστατο υπουργείο.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει και παραπέμπει στις επίσημες ανακοινώσεις.

Οι ανακοινώσεις θα μεταδοθούν live από την ΕΡΤ1 και το ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν