Ρουκέτες της Χαμάς στο Τελ Αβίβ – Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα με τον Λίβανο

Ρουκέτες της Χαμάς στο Τελ Αβίβ – Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα με τον Λίβανο

Σειρήνες σε ολόκληρο έδαφος του Ισραήλ το Σάββατο με την Χαμάς να εξαπολύει ρουκέτες. Την ίδια ώρα, στα σύνορα με τον Λίβανο κλιμακώνεται η ένταση με ανταλλαγή πυρών. Η ισραηλινή αεράμυνα αποκρούει μαζικές επιθέσεις της Χαμάς, ενώ μαχητικά αεροσκάφη και χερσαίες δυνάμεις στόχευσαν ενόπλους που εκτόξευσαν αντιαρματικούς πυραύλους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο. Θέμα

Σειρήνες σε ολόκληρο έδαφος του Ισραήλ το Σάββατο με την Χαμάς να εξαπολύει ρουκέτες. Την ίδια ώρα, στα σύνορα με τον Λίβανο κλιμακώνεται η ένταση με ανταλλαγή πυρών.

Η ισραηλινή αεράμυνα αποκρούει μαζικές επιθέσεις της Χαμάς, ενώ μαχητικά αεροσκάφη και χερσαίες δυνάμεις στόχευσαν ενόπλους που εκτόξευσαν αντιαρματικούς πυραύλους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Θέμα ωρών η χερσαία επιχείρηση στην Γάζα

Προ των πυλών ο Στρατός του Ισραήλ για την επέμβαση στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας. Σε κάθε είσοδο υπάρχουν check points, όπου ελέγχουν διαβατήρια και ταυτότητες, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, συνεχείς είναι οι υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών. Μετά την σημερινή αργία του Σαββάτου για τους Εβραίους, πολλοί εκτιμούν την έναρξη της επιχείρησης «Σιδερένιο Ξίφος» τις αμέσως επόμενες ώρες.

Επίσκεψη πραγματοποίησε νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο Νότιο Ισραήλ και αποδοκιμάστηκε από πολίτες.

 

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos