Ραδιοφωνικός παραγωγός Στέφανος Κασσελακης

Ραδιοφωνικός παραγωγός Στέφανος Κασσελακης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι με την εκπομπή του θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του “Στο Κόκκινο” Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στήριξε την καμπάνια του, αλλά και την επικοινωνιακή στρατηγική στα social media, πλέον «επιστρατεύει» ένα λίγο πιο παραδοσιακό μέσο, αυτό του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο». Συγεκριμένα το

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι με την εκπομπή του θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του “Στο Κόκκινο”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στήριξε την καμπάνια του, αλλά και την επικοινωνιακή στρατηγική στα social media, πλέον «επιστρατεύει» ένα λίγο πιο παραδοσιακό μέσο, αυτό του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο». Συγεκριμένα το «Κόκκινο», μία φορά την εβδομάδα, θα καθιερώσει την εκπομπή η «Ώρα του προέδρου».

Σε σημερινή παρέμβασή του στο «Κόκκινο» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι με την εκπομπή του θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ζώνη που θα επιλέξει να προβάλλεται η εκπομπή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και το αν θα είναι απευθείας ή και με τη συμμετοχή δημοσιογράφου. Παράλληλα δεν έχει διευκρινιστεί αν τα ερωτήματα θα τίθενται ζωντανά και ποιος θα τα επιλέγει. Ωστόσο, κάποιοι «κακοπροαίρετοι» ήδη ρωτούν αν θα υπάρχει και δυνατότητα αφιερώσεων στην εκπομπή.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos