Ράλι Ακρόπολις — Εκκίνηση για το «Ράλι των Θεών» οχτώ χρόνια μετά (video)

Ράλι Ακρόπολις — Εκκίνηση για το «Ράλι των Θεών» οχτώ χρόνια μετά (video)

Το Ράλι Ακρόπολις, το «Ράλι των Θεών», επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στην Ακρόπολη, έπειτα από οχτώ χρόνια απουσίας. Θα συμμετέχουν πενήντα πέντε πληρώματα από είκοσι τέσσερις χώρες, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Στην αφετηρία του Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται και η ΕΡΤ και θα μεταφέρει τις

Το Ράλι Ακρόπολις, το «Ράλι των Θεών», επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στην Ακρόπολη, έπειτα από οχτώ χρόνια απουσίας. Θα συμμετέχουν πενήντα πέντε πληρώματα από είκοσι τέσσερις χώρες, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Στην αφετηρία του Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται και η ΕΡΤ και θα μεταφέρει τις εικόνες σε όλους μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

 

Πάμε σαν άλλοτε…
Οι «Θεοί» «προσγειώθηκαν» και πάλι, κάτω από τον Ιερό Βράχο.
Βάζουν και πάλι το κράνος τους, τις στολές τους, «κουμπώνουν»  τις ζώνες ασφαλείας τους ξανά, και γυρίζουν την μίζα…

Και, όπως εκείνα τα αλαργινά χρόνια, περιμένουν την καρό σημαία, για να «τυλίξουν» στους «μεθυστικούς» καπνούς, και στους θορύβους, της εξάτμισης των αγωνιστικών τους, τις θύμησες του ασπρόμαυρου παρελθόντος και του έγχρωμου παρόντος, σε ένα μοναδικό «πλέγμα» αγωνίας, συγκίνησης και «εξερεύνησης» των ορίων και των αντοχών, που μόνο το Ράλι Ακρόπολις, μπορεί να προσφέρει!

Πενήντα πέντε πληρώματα από είκοσι τέσσερις χώρες θα αντιπαλέψουν για τρία εικοσιτετράωρα μέσα από τα τροχοφόρα τους, τις απρόβλεπτες συνθήκες των ορεινών όγκων της Πελοποννήσου και της Στερεάς, σε σκληρές, ειδικές, χωμάτινες διαδρομές.
Η εκκίνηση, την Πέμπτη στις πεντέμιση το απόγευμα, κάτω από τον Ιερό Βράχο, απευθείας από την ΕΡΤ2.

Και για πρώτη φορά, υπερ-ειδική διαδρομή, γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, επίσης «live», από την ΕΡΤ2, στις 6.

Στο «πλαίσιο του «Ράλι Ακρόπολις», για «παρθενική» φορά, και ο παγκόσμιος τελικός, του εικονικού πρωταθλήματος, e – sports WRC, στις ειδικές διαμορφωμένες, εγκαταστάσεις, του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ.

Κυκλοφοριακές, προσωρινές, ρυθμίσεις θα ισχύσουν, για το ανεπανάληπτο αυτό, μηχανοκίνητο ραντεβού! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Επιμέλεια Στέλιος Σωτηρόπουλος

ertnews.grΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν