Πυρά Καραγκούνη κατά «τρολ»: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν τις προβλέψεις του νόμου (ηχητικό)

Πυρά Καραγκούνη κατά «τρολ»: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν τις προβλέψεις του νόμου (ηχητικό)

Σκληρή απάντηση για δημοσιεύματα που θίγουν την προσωπικότητά του έδωσε μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού Ένα 90.4 ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήρθε η ώρα, για αυτούς που αναπαράγουν fake news να υποστούν τη σκληρή συνέπεια του νόμου», ζητώντας νέα νομοθετική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης παντός είδους «τρολ». Συγχρόνως, ο γαλάζιος βουλευτής αναφέρθηκε στις

Σκληρή απάντηση για δημοσιεύματα που θίγουν την προσωπικότητά του έδωσε μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού Ένα 90.4 ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήρθε η ώρα, για αυτούς που αναπαράγουν fake news να υποστούν τη σκληρή συνέπεια του νόμου», ζητώντας νέα νομοθετική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης παντός είδους «τρολ».

Συγχρόνως, ο γαλάζιος βουλευτής αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών που έχουν στήσει μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, επισημαίνοντας –μεταξύ άλλων- ότι «δεν μπορούμε να ρίχνουμε το μπαλάκι, αν φταίνε οι αγρότες ή η κυβέρνηση. Πρέπει να προχωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος για την προχώρηση της Ε. Χριστοφιλοπούλου, ο κ. Καραγκούνης τόνισε πως δεν τον φοβίζει το άνοιγμα της κυβερνώσας παράταξης προς το κέντρο, αλλά η πανευρωπαϊκή άνοδος της ακροδεξιάς.
ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ
https://www.mixcloud.com/KanaliEna904/%CE%BF-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-904-2912024/
NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos