ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…!!! Οι Σαουδάραβες διασύρουν τον Μπάιντεν!

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…!!! Οι Σαουδάραβες διασύρουν τον Μπάιντεν!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας επιτίθεται με τέτοιο τρόπο κατά Αμερικανού Προέδρου. Και όταν μιλάμε για τηλεόραση της Σ. Αραβίας, εννοούμε για ένα απολύτως ελεγχόμενο μέσο από την Βασιλική οικογένεια, που λειτουργεί ως ο απόλυτος φορέας των απόψεων και των θέσεων της Σαουδαραβικής Διοίκησης. Τα χτυπήματα της Αραβικής

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας επιτίθεται με τέτοιο τρόπο κατά Αμερικανού Προέδρου. Και όταν μιλάμε για τηλεόραση της Σ. Αραβίας, εννοούμε για ένα απολύτως ελεγχόμενο μέσο από την Βασιλική οικογένεια, που λειτουργεί ως ο απόλυτος φορέας των απόψεων και των θέσεων της Σαουδαραβικής Διοίκησης.

Τα χτυπήματα της Αραβικής χώρας κατά των ΗΠΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι συνεχή. Η Σαουδική Αραβία δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Συμφώνησε μάλιστα να τιμολογεί το πετρέλαιο που αγοράζει η Κίνα σε Γουάν και όχι σε Δολάρια.

Μαζί με την Αίγυπτο, το Μπαχρέιν και τα Η.Α. Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία είχε αποστείλει τελεσίγραφο στις ΗΠΑ αναφορικά με το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι κυρώσεις κατά του Ιράν, ώστε η Περσία να αποτελέσει αντίβαρο για την προμήθεια πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Μπορεί το βίντεο να είναι χιουμοριστικό, δείχνει όμως περίτρανα την απόλυτη ρήξη στους μέχρι πρότινος στενούς συμμάχους.

Δείτε το και… θαυμάστε το:

 Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν