Πληροφορίες ότι το προεδρικό αεροπλάνο του Πούτιν έφυγε από τη Μόσχα – Διαψεύδει το Κρεμλίνο

Πληροφορίες ότι το προεδρικό αεροπλάνο του Πούτιν έφυγε από τη Μόσχα – Διαψεύδει το Κρεμλίνο

Το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν απογειώθηκε από τη Μόσχα το Σάββατο, κατευθυνόμενο προς την Αγία Πετρούπολη πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ. Συγκεκριμένα, το προεδρικό αεροπλάνο αναχώρησε στις 14:16 ώρα Μόσχας, σύμφωνα με τα στοιχεία της FlightRadar. Αν και δεν είναι σαφές πού κατευθυνόταν το αεροπλάνο, εξαφανίστηκε από τα συστήματα παρακολούθησης κοντά στο Tver,

Το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν απογειώθηκε από τη Μόσχα το Σάββατο, κατευθυνόμενο προς την Αγία Πετρούπολη πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Συγκεκριμένα, το προεδρικό αεροπλάνο αναχώρησε στις 14:16 ώρα Μόσχας, σύμφωνα με τα στοιχεία της FlightRadar. Αν και δεν είναι σαφές πού κατευθυνόταν το αεροπλάνο, εξαφανίστηκε από τα συστήματα παρακολούθησης κοντά στο Tver, μια μεγάλη πόλη βόρεια της Μόσχας.

Νωρίτερα υπήρξαν αναφορές από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών που έλεγαν ότι ο Πούτιν είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα με ελικόπτερο για το παλάτι του στο Βαλντάι, μεταξύ Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.

Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε ότι ο Πούτιν είχε εγκαταλείψει τη Μόσχα, λέγοντας ότι «εργάζεται στο Κρεμλίνο», σύμφωνα με τον Independent και την Ukrinform.

Τα νέα έρχονται καθώς οι δυνάμεις της Wagner φαίνεται να κατευθύνονται προς τη Μόσχα.

 

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos