Πειθαρχική δίωξη σε Παναιτωλικό και Κούγια

Πειθαρχική δίωξη σε Παναιτωλικό και Κούγια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη και στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και στον Αλέξη Κούγια, μετά από αυτήν στον Ισπανό μέσο του Άρη, Χαβιέρ Ματίγια. Στις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΠΟ αναφέρεται: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός για πράξεις (δυσμενείες δηλώσεις)

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη και στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και στον Αλέξη Κούγια, μετά από αυτήν στον Ισπανό μέσο του Άρη, Χαβιέρ Ματίγια.

Στις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός για πράξεις (δυσμενείες δηλώσεις) που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α, 25 του ΠΚ της ΕΠΟ (αγώνας SL1 Παναιτωλικός-Άρης 30/01/2022).

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του αξιωματούχου της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια, για πειθαρχικές παραβάσεις που αφορούν στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα- ΠΑΟΚ Β στις 29/01/2022 για το πρωτάθλημα της Superleague 2».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν