Παππάς: «Άξιζε τη νίκη η Φενέρ, είχαμε πολλά λάθη»

Παππάς: «Άξιζε τη νίκη η Φενέρ, είχαμε πολλά λάθη»

Ο assistant coach του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς, τόνισε πως τα λάθη των παικτών του κόστισαν στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Έπαιξε πολύ καλά, ειδικά αμυντικά. Μας έβαλαν μεγάλη πίεση στην επίθεσή μας, έπαιξαν σκληρά στην άμυνα και άξιζαν τη νίκη». είπε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης

Ο assistant coach του Ολυμπιακού, Χρήστος Παππάς, τόνισε πως τα λάθη των παικτών του κόστισαν στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Έπαιξε πολύ καλά, ειδικά αμυντικά. Μας έβαλαν μεγάλη πίεση στην επίθεσή μας, έπαιξαν σκληρά στην άμυνα και άξιζαν τη νίκη». είπε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, που κλήθηκε να καθοδηγήσει τους Πειραιώτες μετά την αποβολή του 58χρονου τεχνικού, συμπληρώνοντας πως:

«Θεωρώ πως η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στην πρόκληση γενικότερα. Ήμασταν πιο αργοί και δεν παίξαμε με τόση σκληράδα όση έπρεπε για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Τα 15/29 τρίποντα της αντιπάλου μας το αποδεικνύουν αυτό. Επίσης, σκόραραν πολλούς πόντους στο transition από λάθη μας. Κάναμε 16 λάθη».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν