Παναθηναϊκός: Στις 30 Μαρτίου η κρίσιμη ψηφοφορία για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Στις 30 Μαρτίου η κρίσιμη ψηφοφορία για τον Βοτανικό

Ορίστηκε η ημερομηνία της σημαντικής γενικής συνέλευσης του «τριφυλλιού» με γνώμονα το γηπεδικό πρότζεκτ του Βοτανικού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Τετάρτης (23/02) γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές για τις διμερείς συμβάσεις που αφορούν τη «Διπλή Ανάπλαση», ενώ οριοθέτησε την 30ή Μαρτίου ως την πιθανότερη

Ορίστηκε η ημερομηνία της σημαντικής γενικής συνέλευσης του «τριφυλλιού» με γνώμονα το γηπεδικό πρότζεκτ του Βοτανικού.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Τετάρτης (23/02) γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές για τις διμερείς συμβάσεις που αφορούν τη «Διπλή Ανάπλαση», ενώ οριοθέτησε την 30ή Μαρτίου ως την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της καθοριστικής συνάντησης, που θα αποφασίσει υπέρ ή κατά του πρότζεκτ.

Παράλληλα η διοίκηση του Ερασιτέχνη, στην ανακοίνωση που έχει την υπογραφή του προέδρου του Παναγιώτη Μαλακατέ, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η ψηφοφορία για τη «Διπλή Ανάπλαση».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν οι διμερείς συμβάσεις τις οποίες θα δημοσιεύσει ο δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη Τύπου αύριο στις 11:00 το πρωί κι εν συνεχεία θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα μας. Προβλεπόμενη ημερομηνία του Δημοτικού Συμβουλίου η Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Στο ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα οριστεί η ημερομηνία Γ.Σ. που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η 30ή Μαρτίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με αποκλειστικό θέμα τη μυστική ψηφοφορία με ψηφοδέλτιο Υπέρ της Διπλής Ανάπλασης ή Κατά της Διπλής Ανάπλασης προς αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ ΝΑΙ και ΟΧΙ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την αρχική ημερομηνία εγγραφής. Θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο χρονικό διάστημα από 12:00-19:00.

Η Τελευταία ημερομηνία δυνατότητας ταμειακής ενημέρωσης θα είναι 2 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

Θα πραγματοποιηθεί προσυνέλευση τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συγκεκριμένα στην θύρα 10 και ώρα 18:00, όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη μας ανεξαρτήτως εάν είναι ταμειακώς ενήμερα, και θα αναπτυχθούν από τα μέλη μας οι θέσεις και οι απόψεις όσων ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν.

Εφόσον υπάρξουν ερωτήματα θα απαντηθούν στο σύνολο τους στο τέλος της διαδικασίας.

Σκοπός μας να υπάρξει μια πολιτισμένη προσυνέλευση με απόψεις, θέσεις και επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό μας.

Μόλις προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση θα ζητήσουμε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών τον ορισμό εκτός του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής (και του Αναπληρωτού του) να ορίσει στο σύνολο της την Εφορευτική Επιτροπή από μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου προκειμένου να διασφαλιστεί στο ακέραιο η αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Για πρώτη φορά θα ισχύσει πλέον και η δυνατότητα ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο.

Για τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν