Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Αγιούμπ, ατομικό ο Σένκεφελντ -Προγραμμάτισε δύο φιλικά

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Αγιούμπ, ατομικό ο Σένκεφελντ -Προγραμμάτισε δύο φιλικά

Λόγω της αναβολής της έναρξης της Super League, o Παναθηναϊκός προγραμμάτισε δύο φιλικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου (19:30) το Σάββατο (21/8) στη Λεωφόρο, ενώ την Κυριακή (22/8, 18:30) θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Β΄, στο Κορωπί. Και τα δύο φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Λόγω της αναβολής της έναρξης της Super League, o Παναθηναϊκός προγραμμάτισε δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου (19:30) το Σάββατο (21/8) στη Λεωφόρο, ενώ την Κυριακή (22/8, 18:30) θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Β΄, στο Κορωπί. Και τα δύο φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

το μεταξύ, στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για τη νέα εβδομάδα, οι «πράσινοι» έδωσαν σήμερα (17/9) έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας με διαφορετικές ασκήσεις που επικεντρώθηκαν στη σωστή εναλλαγή μπάλας με σίγουρες επιλογές και γρήγορη σκέψη. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Κώτσιρας, θεραπεία έκανε ο Αγιούμπ και ατομικό πρόγραμμα ο Σένκεφελντ.

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν