Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20: Στον τελικό της σφυροβολίας Ντουσάκης και Ζιώγας

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20: Στον τελικό της σφυροβολίας Ντουσάκης και Ζιώγας

Πολύ θετικά ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 για την Ελλάδα, καθώς ο Ορέστης Ντουσάκης, αλλά και ο Θόδωρος Ζιώγας πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της σφυροβολίας. Με το όριο να είναι στα 74 μέτρα, ο Ντουσάκης μπήκε εντυπωσιακά στη «μάχη» εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό με βολή στα 76,25 μέτρα. Από τη μεριά του, ο Ζιώγας αγωνίστηκε

Πολύ θετικά ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 για την Ελλάδα, καθώς ο Ορέστης Ντουσάκης, αλλά και ο Θόδωρος Ζιώγας πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της σφυροβολίας.

Με το όριο να είναι στα 74 μέτρα, ο Ντουσάκης μπήκε εντυπωσιακά στη «μάχη» εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό με βολή στα 76,25 μέτρα.

Από τη μεριά του, ο Ζιώγας αγωνίστηκε στο β’ γκρουπ και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με άκυρη βολή, έριξε στα 72,61 μέτρα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Στην σφαιροβολία ο Κώστας Γεννίκης, δεν κατάφερε να φτάσει σε παρόμοιο κατόρθωμα, καθώς η καλύτερή του βολή ήταν η πρώτη με 16,92 μέτρα και τερμάτισε 16ος στον προκριματικό.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό των 100 μέτρων, καθώς τερμάτισε 6ος στη σειρά του  με χρόνο 10.67, με τον τελευταίο που πήρε την πρόκριση να τερματίζει σε 10.66.

Σήμερα (18/08), στις 16:00, οι Αναστασία Ρέτσα και Ιλιάνα Τριανταφύλλου ρίχνονται στη μάχη για τον τελικό του επί κοντώ.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν