Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ευαγγελία Πλατανιώτη στη Ντόχα

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 272.9633 πόντους με το εκπληκτικό της πρόγραμμα και κατέκτησε την πρώτη θέση, κλείνοντας τον τελικό. Δείτε τη στιγμή της απονομής του Χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του Εθνικού μας

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 272.9633 πόντους με το εκπληκτικό της πρόγραμμα και κατέκτησε την πρώτη θέση, κλείνοντας τον τελικό.

Δείτε τη στιγμή της απονομής του Χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου…

“Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα είναι κάτι μαγικό, είναι κάτι μοναδικό και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη”, τόνισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υγρού Στίβου στη Ντόχα.

“Είχα σκοπό να αποσυρθώ πέρσι από το σόλο, τόνισε. Όπως είπε «για να είμαι ειλικρινής πέρσι ήταν σκοπός μου να ήταν η τελευταία μου συμμετοχή στο σόλο. Δυστυχώς είχα πολύ ελλιπή προετοιμασία, γνώριζα τις δυνατότητές μου για αυτό και πείσμωσα και είπα “θα συνεχίσω μέχρι τη Ντόχα”.

Η ίδια εξέφρασε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις προπονήτριές της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 272.9633 πόντους με το εκπληκτικό της πρόγραμμα και κατέκτησε την πρώτη θέση, κλείνοντας τον Τελικό.

Πηγή

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos