ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΙΤΑΣ ΔΟΞΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟ Μάκης Μίτας έγραψε ιστορία στο Αλμάτι του Καζακστάν. Ο Ωρωπιώτης σκοπευτής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που γίνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν με τη συμμετοχή της ελίτ του αθλήματος. Συγκεκριμένα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκητ και πρόσθεσε πολύτιμους πόντους που θα τον ανεβάσουν στη παγκόσμια κατάταξη. Στον προκριματικό γύρο που έγινε το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, ο Μίτας πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 74 πόντους και σήμερα το πρωί (23/5) στο Β γύρο τερμάτισε 6ος με 122 πόντους και τσέκαρε το εισιτήριο του για τον τελικό. Η πορεία του στον τελικό ήταν εξαιρετική και σταθερή και μονομάχησε για το χρυσό μετάλλιο με τον Κύπριο Γιώργο Αχιλλέως. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 56 πόντους, πέρασαν στη ψυχοφθόρα διαδικασία των shoot off και ο Ωρωπιώτης σκοπευτής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Τζιακάρλο Τζάτζα με 47 πιάτα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΙΤΑΣ ΔΟΞΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟ Μάκης Μίτας έγραψε ιστορία στο Αλμάτι του Καζακστάν. Ο Ωρωπιώτης σκοπευτής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που γίνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν με τη συμμετοχή της ελίτ του αθλήματος.  Συγκεκριμένα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκητ και πρόσθεσε πολύτιμους πόντους που θα τον ανεβάσουν στη παγκόσμια κατάταξη.  Στον προκριματικό γύρο που έγινε το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, ο Μίτας πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 74 πόντους και σήμερα το πρωί (23/5) στο Β γύρο τερμάτισε 6ος με 122 πόντους και τσέκαρε το εισιτήριο του για τον τελικό.  Η πορεία του στον τελικό ήταν εξαιρετική και σταθερή και μονομάχησε για το χρυσό μετάλλιο με τον Κύπριο Γιώργο Αχιλλέως. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 56 πόντους, πέρασαν στη ψυχοφθόρα διαδικασία των shoot off και ο Ωρωπιώτης σκοπευτής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.  Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Τζιακάρλο Τζάτζα με 47 πιάτα.

Ο Μάκης Μίτας έγραψε ιστορία στο Αλμάτι του Καζακστάν. Ο Ωρωπιώτης σκοπευτής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που γίνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν με τη συμμετοχή της ελίτ του αθλήματος. Συγκεκριμένα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκητ και πρόσθεσε πολύτιμους πόντους που θα τον ανεβάσουν στη παγκόσμια κατάταξη. Στον προκριματικό γύρο που

Ο Μάκης Μίτας έγραψε ιστορία στο Αλμάτι του Καζακστάν. Ο Ωρωπιώτης σκοπευτής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που γίνεται στο Αλμάτι του Καζακστάν με τη συμμετοχή της ελίτ του αθλήματος.

Συγκεκριμένα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκητ και πρόσθεσε πολύτιμους πόντους που θα τον ανεβάσουν στη παγκόσμια κατάταξη.

Στον προκριματικό γύρο που έγινε το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, ο Μίτας πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 74 πόντους και σήμερα το πρωί (23/5) στο Β γύρο τερμάτισε 6ος με 122 πόντους και τσέκαρε το εισιτήριο του για τον τελικό.

Η πορεία του στον τελικό ήταν εξαιρετική και σταθερή και μονομάχησε για το χρυσό μετάλλιο με τον Κύπριο Γιώργο Αχιλλέως. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 56 πόντους, πέρασαν στη ψυχοφθόρα διαδικασία των shoot off και ο Ωρωπιώτης σκοπευτής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Τζιακάρλο Τζάτζα με 47 πιάτα.

ad2
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos