Πέτσας για μέτρα σε ανεμβολίαστους: Μην χάνουμε θέσεις εργασίας

Πέτσας για μέτρα σε ανεμβολίαστους: Μην χάνουμε θέσεις εργασίας

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους. Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Αυτά θα αφορούν κυρίως τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μη κάνουν το

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους.

Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Αυτά θα αφορούν κυρίως τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μη κάνουν το εμβόλιο.

Ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι δεν μπορούν να χάνονται θέσεις εργασίας επειδή ορισμένοι συμπολίτες μας δεν εμβολιάζονται. Επομένως τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα αφορούν εκείνους. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η 17χρονη κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί, δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο για περιορισμούς… Άρα στους κλειστούς χώρους πρέπει να επιτρέψουμε την κινητικότητα στους εμβολιασμένους. Για τους άλλους που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, τότε ας φοβούνται περισσότερο για τους γύρω τους» δήλωσε.

«Εκτός από την πολιτική ευθύνη, υπάρχει και η ατομική. Ποια είναι η πολιτική ευθύνη όταν κάποιος αρνείται να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο υπουργός. «Υπάρχει το συλλογικό» πρόσθεσε.

Και συνέχισε για το οικονομικό κομμάτι «Μπορούμε να χάνουμε θέσεις εργασίας επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται και να έρχονται συνεχή κύματα τα οποία είναι σφοδρά και θέτουν σε κίνδυνο το σύστημα Υγείας;».Post Views:
27

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν