Πέπλο μυστηρίου πάνω από την μοίρα της οικογένειας του Θάνου Ταχμιντζή

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από την μοίρα της οικογένειας του Θάνου Ταχμιντζή. Του Έλληνα κροίσου του οποίου η τύχη αγνοείται εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο Λονδινο. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το πώς ο Ταχμιντζής κατάφερε να γίνει πλούσιος. Ολόκληρη η πορεία του υπήρξε ένα μεγάλο μυστήριο που ξετυλίχθηκε στις δαιδαλώδεις διαδρομές του real estate και των offshore εταιριών τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος και μέσω αυτών κατάφερε να μεγαλουργήσει.
Πλέον αυτές οι εταιρίες, η μία πίσω από την άλλη, σβήνονται από τα μητρώα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως και οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι οποίοι δεν κινήθηκαν για χρόνια.
Η παράξενη αυτή υπόθεση ήρθε στο φως μέσα από ρεπορτάζ της Daily Mail, δημοσιογράφος της οποίας μπήκε στην έπαυλη και φωτογράφησε την σημερινή κατάστασή της, η οποία υποδεικνύει πως ό,τι και να συνέβη ήταν ξαφνικό και απρόσμενο.
Το σπίτι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας, στην περιοχή Κινγκ’ς Λάντλει του Χερτφορντσάιρ.
Εκεί ζούσε ο Θάνος Ταχμιντζής και η σύζυγός του, Σάρον, η οποία «έφυγε» από καρκίνο το 2004. Μαζί τους ήταν και τα τρία από τα πέντε παιδιά που είχε το ζευγάρι. Ξαφνικά χάθηκαν όλοι.

Check Also

Έρχεται καύσωνας: Στους 40-43 βαθμούς η θερμοκρασία το τριήμερο Πέμπτης-Σαββάτου

Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται σήμερα, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *