«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω εργαζόμενους»

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω εργαζόμενους»

Ο 70χρονος Αιγύπτιος, πρώην υπάλληλος της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, μέσα σε λίγα λεπτά σκόρπισε τον θάνατο, καθώς εκτέλεσε τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας Α.Ε., πρώην υπάλληλος της εταιρείας, μπήκε οπλισμένος μέσα στο κτίριο από το πάρκινγκ.Απειλώντας τον άνδρα της ασφάλειας

Ο 70χρονος Αιγύπτιος, πρώην υπάλληλος της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, μέσα σε λίγα λεπτά σκόρπισε τον θάνατο, καθώς εκτέλεσε τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας Α.Ε., πρώην υπάλληλος της εταιρείας, μπήκε οπλισμένος μέσα στο κτίριο από το πάρκινγκ.
Απειλώντας τον άνδρα της ασφάλειας ανέβηκε στους επάνω ορόφους, πυροβόλησε και σκότωσε την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, A.B., και έναν καπετάνιο, H.K.
Ο δράστης πριν τους πυροβολήσει είπε «πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους». Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας έτρεξαν να καλυφθούν και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.
Στη συνέχεια, και αφού είχε εκτελέσει τρεις ανθρώπους εν ψυχρώ, ο δράστης κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε.

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos