Ο Τριντό στην αντεπίθεση – Μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών και παγώνει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία!

Ο Τριντό στην αντεπίθεση – Μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών και παγώνει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία!

Με μια σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο η Μαρία Δεναξά μας ενημερώνει για τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στον Καναδά όπου η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστείλει τους διαδηλωτές με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Με τη χρήση της παραδοσιακής βίας των αστυνομικών που συλλαμβάνουν τους πάντες αλλά και με νέους τρόπους μπλοκάροντας τις τραπεζικές τους

Με μια σειρά αναρτήσεων της στο διαδίκτυο η Μαρία Δεναξά μας ενημερώνει για τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στον Καναδά όπου η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστείλει τους διαδηλωτές με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Με τη χρήση της παραδοσιακής βίας των αστυνομικών που συλλαμβάνουν τους πάντες αλλά και με νέους τρόπους μπλοκάροντας τις τραπεζικές τους καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία, καθώς με την ενεργοποίηση του νόμου για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι τραπεζικοί λογαριασμοί των προσώπων που συνδέονται με τις διαδηλώσεις θα παγώνουν χωρίς δικαστική εντολή.

Ενώ παράλληλα μας ενημερώνει και για το πρωτοφανές tweet του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ για τον Καναδό πρωθυπουργό που τον παρομοίασε με τον Χίτλερ.

“Ο Τριντό δεν θα μπλοκάρει μόνο τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών, αλλά θα παγώσει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία…”

“Άκρως δημοκρατικά =>🇨🇦 Οι “άνδρες” του “δημοκράτη” Τριντό σπάνε την πόρτα ενός τροχόσπιτου στην Οττάβα για να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια να οδηγήσουν στη μάντρα το τροχόσπιτο.Τις τελευταίες ώρες έχουν συλληφθεί δεκάδες διαδηλωτές κ έχουν κατασχεθεί πολλά οχήματά.”

🇨🇦 Οι “άνδρες” του “δημοκράτη” Τριντό, καθαρίζουν την Οττάβα από τους διαδηλωτές που είχαν αποκλείσει το κέντρο της πόλης εδώ και τρείς εβδομάδες”

Mε τον Χίτλερ παρομοίασε τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντώ, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, για την επιβολή του νόμου έκτακτης ανάγκης (όπως στη Γαλλία!) ο οποίος του δίνει δίνει πρόσθετες εξουσίες για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών (κι όχι μόνο!) Ο Μάσκ μετά από τον σάλο που δημιούργησε έσβησε το τουίτ…

E53CD1C8 E834 4E0B 963C E65D37D9292C

 

 

 

Υ.Γ. Ο νόμος περί μέτρων έκτακτης ανάγκης έχει ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν σε καιρό ειρήνης (τότε ονομαζόταν νόμος περί μέτρων πολέμου), από τον πατέρα του Τζάστιν Τριντό, τον Οκτώβριο του 1970.

Η κυβέρνηση του Πιερ Έλιοτ Τριντό επικαλέστηκε αυτόν τον νόμο για να στείλει στρατό στο Κεμπέκ και να λάβει σειρά μέτρων μετά την απαγωγή, από το Απελευθερωτικό Μέτωπο του Κεμπέκ, του Βρετανού εμπορικού επιτετραμμένου, του Τζέιμς Ρίτσαρντ Κρος, και του υπουργού της τοπικής κυβέρνησης Πιερ Λαπόρτ.

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν