Ο Μάικ Τζέιμς έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος

Ο Μάικ Τζέιμς έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτηξμα της Μονακό, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο πρώην γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και φυσικά του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πρωταγωνίστησε

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτηξμα της Μονακό, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και φυσικά του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πρωταγωνίστησε εντός και εκτός συνόρων, θα εισπράξει στη Γαλλία για ένα χρόνο το ποσό των 1,4 εκατ. ευρώ.

Ο Αμερικανός εκρηκτικός γκαρντ μετά τη θητεία και τον τσακωμό του με τον Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρέθηκε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ για λογαριασμό των Νετς του Ίρβινγκ, του Ντουράντ και του Χάρντεν και περίμενε να βρει συμβόλαιο ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν