Ροή ειδήσεων

Ο ιδιαίτερος Σεπτέμβριος του ΚΙΝΑΛ

Αποφασισμένη να βάλει μπροστά όλες τις μηχανές είναι η Χαριλάου Τρικούπη, που προετοιμάζεται πλέον για τη Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα κορυφαία στελέχη της το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Δεν είναι τυχαία η αποστροφή της Φώφης Γεννηματά σε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες της προ ημερών ότι θέλει την παράταξη σε «φουλ ρυθμούς», σε πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Ούτε και η προσπάθειά της όλο το τελευταίο διάστημα να κλείσει κάθε συζήτηση περί συνεργασιών, επιτιθέμενη τόσο στη Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και επιμένοντας στην απόφαση του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής για αυτόνομη πορεία.

Επίσης δεν είναι τυχαία η επιλογή της να απευθύνει προσκλητήριο σε όσους αισθάνονται ότι ανήκουν στη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, προκειμένου να αγωνιστούν μέσα από τις γραμμές του Κινήματος Αλλαγής.

Την ίδια ανάγκη, εξυπηρετεί και η απόφαση να ενεργοποιηθούν όλα τα στελέχη, αλλά και ο κομματικός μηχανισμός, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανά την Ελλάδα, καθώς και να συγκληθούν διευρυμένες συνελεύσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: 60 βουλευτές ζητούν να ανάψει το “πράσινο φως” για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Την ανάγκη ενσωμάτωσης των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπευτική στρατηγική της χώρας, μετά τη σχετική γνωμοδότηση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *