Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ

Το Κ.Ε.Π. Υγείας Δήμου Ωρωπού και το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών συνεργάζονται για να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας.   Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 θα βρίσκεται στον Δήμο Ωρωπού το Κινητό Πολυϊατρείο

Το Κ.Ε.Π. Υγείας Δήμου Ωρωπού και το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών συνεργάζονται για να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας.

 

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 θα βρίσκεται στον Δήμο Ωρωπού το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές και ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά – μαθητές του Δήμου Ωρωπού.

 

Οι εθελοντές Γιατροί που θα συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα είναι Παιδίατρος, ΩΡΛ, οφθαλμίατρος και Οδοντίατρος, οι οποίοι θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του Οργανισμού, ενώ θα γίνεται και γραπτή ενημέρωση με Ατομικό Δελτίο Εξέτασης στον συνοδό, για την κατάσταση της υγείας του.

 

Τα ραντεβού υπάρχει η δυνατότητα να κλειστούν ανά Σχολική Μονάδα (έως και 30 παιδιά την ημέρα) συνοδευόμενα από 2 εκπαιδευτικούς ή ατομικά από τον γονιό στα τηλέφωνα:

 

22950-34736

 

22950-32190

 

Η Δράση θα φιλοξενηθεί στο χώρο των Παλαιών Φυλακών Ωρωπού στη Σκάλα Ωρωπού.

Ωράριο Λειτουργίας της Κινητής Μονάδας: 10:00 – 15:00 κατόπιν ραντεβού.

 

Η Δράση πραγματοποιείται από τον Δήμο Ωρωπού σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του

Παιδιού», τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

 

 

Φωτογραφικό υλικό και videos:

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100041796071486

 

You Tube:  https://www.youtube.com/channel/UC6ptBHCSdavB8n00Dhlj2pw

ad2
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos