Ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Πολάκη για τον εμβολιασμό

Ο Γεωργιάδης «καρφώνει» Πολάκη για τον εμβολιασμό

Τον εμβολιασμό του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης…», ανέφερε στο tweet του ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωνε: «Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του

Τον εμβολιασμό του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης…», ανέφερε στο tweet του ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωνε: «Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του…».

 

Πολάκης: Γιατί έκανα το εμβόλιο
Και αυτό ενώ λίγο νωρίτερα ο κ. Πολάκης ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έσπευσε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Open ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:
-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.Post Views:
6

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν