Ομιλία Ανδρέα Βορυλλα για την οπαδικη βια με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα

Ομιλία Ανδρέα Βορυλλα για την οπαδικη βια με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα

  Από τον κ. Μπαλτάκο θα περίμενε κανείς να κάνει την… έκπληξη και να είναι πιο ειλικρινής, είτε να έχει πιο σωστή πληροφόρηση, για να δώσει έστω μια πειστική απάντηση σε μια έστω ερώτηση από τις πολλές που του έκανε ο Βουλευτής του Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας. 0/20 το σκορ του Μπαλτάκου.

 

Από τον κ. Μπαλτάκο θα περίμενε κανείς να κάνει την… έκπληξη και να είναι πιο ειλικρινής, είτε να έχει πιο σωστή πληροφόρηση, για να δώσει έστω μια πειστική απάντηση σε μια έστω ερώτηση από τις πολλές που του έκανε ο Βουλευτής του Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας. 0/20 το σκορ του Μπαλτάκου. Ο τελευταίος παράγοντας στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας σε ομάδα του Γ’ Τοπικού, μια θα την απαντούσε.

Και επειδή και οι τυφλοί έχουν δει στο ποδόσφαιρο, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο Μπαλτάκος είναι τόσο ανεπαρκής, έχει μαύρα μεσάνυχτα και… κοιμάται στα χαμομήλια. Το «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν γνωρίζω», ήταν η πιο safe επιλογή, αφού την στιγμή που του έγιναν οι ερωτήσεις, δεν είχε καμία βοήθεια. Ούτε του κοινού (του), ούτε του τηλεφώνου!

Εκατομμυριούχος στις ερωτήσεις των υπολοίπων χωρίς να χρησιμοποιήσει ή να χρειαστεί την παραμικρή βοήθεια, αφού όλες ήταν περί ανέμων και υδάτων. Ούτε χαρτάκι ο ίδιος να είχε δώσει.

Μία από τα ίδια και ο Μηνάς Λυσάνδρου

Ο δε Μηνάς Λυσάνδρου, ως πρόεδρος της Super League ευγενέστατος, αλλά χωρίς ατζέντα και στο ίδιο mood με τον προλαλήσαντα που όπως είπαμε είχε καταπιεί τη γλώσσα του: «Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα βίας». Ατάκα που θυμίζει τις ανακοινώσεις που βγάζουν οι ΠΑΕ που καταδικάζουν γεγονότα και καλούν την δικαιοσύνη να διαλευκάνει, αλλά οι ίδιες προκαλούν! Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού μάλλον μπερδεύεται. Δεν αποτελεί το… σκονάκι στη λύση του προβλήματος, αλλά κομμάτι του.

Και όταν το ίδιο το ποδόσφαιρο δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα και πετάει το μπαλάκι στους φορείς, είναι ξεκάθαρο το μήνυμα προς τους φορείς ότι το μπαλάκι είναι πλέον καυτή πατάτα που δεν θέλει να την ακουμπήσει κανείς.

Προς ολοταχώς λοιπόν για ένα αθλητικό Νομοσχέδιο, χωρίς την παραμικρή διάθεση για λύσεις. Πάλι θα την πληρώσει ο… άμαχος πληθυσμός. Όποιος περιμένει να σπάσουν αβγά και να φάει ομελέτα, ας βολευτεί με… γλαρόσουπα.

Τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η ΝΙΚΗ, δια στόματος Ανδρέα Βορύλλα και ο Μπαλτάκος δεν απάντησε σε κανένα (αν όντως θέλει απαντήσεις σε ΟΛΑ, ας επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο του Sportime. Γνωρίζουμε ότι το μνημονεύει συχνά – πυκνά στους διαδρόμους της ΕΠΟ):

  • Γνωρίζετε αν διαιτητής έπεσε θύμα εμπρηστικής επίθεσης και χρειάστηκε να ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου για να μπορεί να αναπνεύσει μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική, η παρέμβαση της οποίας ευτυχώς ήταν έγκαιρη και δεν θρηνήσαμε θύματα;
  • Γνωρίζετε αν έριξαν δύο φορές μολότοφ σε πολυκατοικία που μένει διαιτητής, με αποτέλεσμα ακόμα και οι ένοικοι να του ζητήσουν να μετακομίσει γιατί κινδύνευαν και οι ίδιοι;
  • Γνωρίζετε αν έχει κλαπεί μοτοσυκλέτα και έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές το αυτοκίνητο παράγοντα της διαιτησίας, ως αντίποινα για συγκεκριμένο ορισμό;
  • Μήπως θυμάστε το συμβάν με διαιτητή Super League που χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι;

ΠΗΓΗ

https://www.sportime.gr/podosfairo/o-mpaltakos-ine-sigoura-proedros-tis-epo-0-20-stis-erotisis-pou-tou-ekane-i-niki/

 

 

 

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos