Ολα ετοιμα για την χερσαία επίθεση στη Γάζα – Συγκλονιστική ζωντανή εικόνα (vid)

Ολα ετοιμα για την  χερσαία επίθεση στη Γάζα – Συγκλονιστική ζωντανή εικόνα (vid)

Όλα δείχνουν πως οι επόμενες ώρες θα είναι εφιαλτικές, καθώς εκτός από την εντολή εκκένωσης του Ισραήλ προς τους κατοίκους της Γάζας, η Χαμάς καλεί από χθες όλο τον κόσμο σε μια «Παγκόσμια ημερά οργής κατά του Ισραήλ». Το πρώτο αιματηρό περιστατικό που καταγράφηκε εκτός της Μέσης Ανατολής ήταν στο Πεκίνο με έναν ισραηλινό διπλωμάτη

Όλα δείχνουν πως οι επόμενες ώρες θα είναι εφιαλτικές, καθώς εκτός από την εντολή εκκένωσης του Ισραήλ προς τους κατοίκους της Γάζας, η Χαμάς καλεί από χθες όλο τον κόσμο σε μια «Παγκόσμια ημερά οργής κατά του Ισραήλ». Το πρώτο αιματηρό περιστατικό που καταγράφηκε εκτός της Μέσης Ανατολής ήταν στο Πεκίνο με έναν ισραηλινό διπλωμάτη να πέφτει θύμα επίθεσης με μαχαίρι.

Ήδη στην Ιορδανία εκατοντάδες κατευθύνονται προς τα σύνορα με το Ισραήλ. Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι 13 άμαχοι σκοτώθηκαν εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών.

Ο στρατός του Ισραήλ διέταξε σήμερα την εσπευσμένη απομάκρυνση «όλων των αμάχων» της πόλης της Γάζας προς το νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, την έβδομη ημέρα του πολέμου με το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, ο Τσαχάλ – όπως ονομάζεται ο στρατός του Ισραήλ – ανέφερε πως ζητεί «την εσπευσμένη απομάκρυνση όλων αμάχων της πόλης της Γάζας από τα σπίτια τους από τον νότο για την ασφάλειά τους και να μετακινηθούν προς τη ζώνη νότια του Ουάντι Γάζα», μικρού ποταμού στο νότιο τμήμα της πόλης.

«Δεν θα επιτραπεί να επιστρέψετε στην πόλη της Γάζας παρά με νεότερο ανακοινωθέν», πρόσθεσε ο στρατός.

Διεμήνυσε ακόμη πως η πόλη θα μετατραπεί σε πεδίο στρατιωτικών επιχειρήσεων ευρείας κλίμακας τις επόμενες ημέρες.

Συγκλονιστική ζωντανή εικόνα:

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos