ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Μια μεγάλη αεροπορική επιχείρηση με ρωσικά ελικόπτερα Mi-8 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αντόνοβ, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο, σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ και μαρτυρίες πολλών κατοίκων της περιοχής, που ανεβάζουν βίντεο στα social media. Όπως μεταδίδει o Αμερικανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ, ανταποκριτής στο Buzzfeed News στο Twitter, ενας μεγάλος αριθμός από

Μια μεγάλη αεροπορική επιχείρηση με ρωσικά ελικόπτερα Mi-8 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αντόνοβ, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο, σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ και μαρτυρίες πολλών κατοίκων της περιοχής, που ανεβάζουν βίντεο στα social media.

Όπως μεταδίδει o Αμερικανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ, ανταποκριτής στο Buzzfeed News στο Twitter, ενας μεγάλος αριθμός από ρωσικά Mi-8 συμμετέχουν στην επιχείρηση στο καίριας σημασίας αερολιμένα, που βρίσκεται στο Χοστόμελ.

«Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας λέει ότι η Ρωσία έχει πλέον τον έλεγχο» γράφει στην ανάρτησή του ο Μίλερ. Όπως επισημαίνει, πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικίνδυνη εξέλιξη, αφού το Διεθνές Αεροδρόμιο Αντόνοβ βρίσκεται πολύ κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα.

 

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν