Της Ελευθερίας Αλαβάνου Η ιστορία του κρασιού είναι μια ιστορία πολιτισμού που ακολουθεί διαχρονικά το ανθρώπινο είδος: από τον τροφοσυλλέκτη στον αγρότη κι από τον βιοτέχνη στον ψηφιακό άνθρωπο, που ενδέχεται να μην έχει δει ποτέ του τρύγο ή αμπέλι και να έχει μάθει το κρασί αποκλειστικά ως προϊόν κατανάλωσης. Στην Ελλάδα, μια χώρα ορεινή,
Της Ελευθερίας Αλαβάνου Η ιστορία του κρασιού είναι μια ιστορία πολιτισμού που ακολουθεί διαχρονικά το ανθρώπινο είδος: από τον τροφοσυλλέκτη στον αγρότη κι από τον βιοτέχνη στον ψηφιακό άνθρωπο, που ενδέχεται να μην έχει δει ποτέ του τρύγο ή αμπέλι και να έχει μάθει το κρασί αποκλειστικά ως προϊόν κατανάλωσης. Στην Ελλάδα, μια χώρα ορεινή, […]
Πηγή fantomas.gr