Οινοτουρισμός: Δέκα αγαπημένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οινοτουρισμός: Δέκα αγαπημένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Της Ελευθερίας Αλαβάνου Η ιστορία του κρασιού είναι μια ιστορία πολιτισμού που ακολουθεί διαχρονικά το ανθρώπινο είδος: από τον τροφοσυλλέκτη στον αγρότη κι από τον βιοτέχνη στον ψηφιακό άνθρωπο, που ενδέχεται να μην έχει δει ποτέ του τρύγο ή αμπέλι και να έχει μάθει το κρασί αποκλειστικά ως προϊόν κατανάλωσης. Στην Ελλάδα, μια χώρα ορεινή,

Της Ελευθερίας Αλαβάνου Η ιστορία του κρασιού είναι μια ιστορία πολιτισμού που ακολουθεί διαχρονικά το ανθρώπινο είδος: από τον τροφοσυλλέκτη στον αγρότη κι από τον βιοτέχνη στον ψηφιακό άνθρωπο, που ενδέχεται να μην έχει δει ποτέ του τρύγο ή αμπέλι και να έχει μάθει το κρασί αποκλειστικά ως προϊόν κατανάλωσης. Στην Ελλάδα, μια χώρα ορεινή, […]

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν