“Ξου – Ξου” για κουνούπια και κατσαρίδες μέσω δωρεάν εφαρμογής στο κινητό

“Ξου – Ξου” για κουνούπια και κατσαρίδες μέσω δωρεάν εφαρμογής στο κινητό

Με το πάτημα ενός κουμπιού διώχνει τα ενοχλητικά κουνούπια και τις κατσαρίδες η πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών, το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, η οποία δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι και κατσαρίδα βρίσκεται γύρω σου. Δημιουργός της εφαρμογής ο Χρήστος Αποστόλου, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, εξήγησε ότι την εφαρμογή μπορεί

XOU XOU

Με το πάτημα ενός κουμπιού διώχνει τα ενοχλητικά κουνούπια και τις κατσαρίδες η πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών, το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, η οποία δίνει την δυνατότητα να απωθήσεις οποιοδήποτε κουνούπι και κατσαρίδα βρίσκεται γύρω σου.

Δημιουργός της εφαρμογής ο Χρήστος Αποστόλου, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, εξήγησε ότι την εφαρμογή μπορεί κάποιος να την κατεβάσει στο κινητό του πληκτρολογώντας απλά στο google το “ΞΟΥ ΞΟΥ” με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες. Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο του κινητού τηλεφώνου ένα αρχείο ήχου και κρουστικοί ήχοι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. Παρόλα αυτά οι συχνότητες του αρχείου που παίζουν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τα κουνούπια και τις κατσαρίδες.

Ο χώρος που καλύπτει η εφαρμογή όπως ανέφερε ο Χ. Αποστόλου, καλύπτει τα 9 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς να απαιτείται τίποτε περισσότερο από το να είναι απλά σε λειτουργία η συσκευή του κινητού, χωρίς να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή από την στιγμή που θα κατεβεί από τον χρήστη στο κινητό λειτουργεί ανεξάρτητα παράγοντας τους ενοχλητικούς για τα έντομα ήχους. Εχει μάλιστα αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον δημιουργό της εφαρμογής σε πάνω από 60 είδη κουνουπιών και ποσοστό επιτυχίας πάνω από 80% σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των ίδιων των χρηστών. Μέχρι στιγμής την έχουν κατεβάσει πάνω από 90 χιλιάδες χρήστες και με την προσθήκη για τις κατσαρίδες που ανέβηκε μόλις χθες,προστέθηκαν επιπλέον 4.000 χρήστες.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos